Un adolescent de 16 ani, fără permis de conducere, a accidentat grav patru pietoni în centrul Ploieştiului FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident de circulaţie s-a produs în dimineaţa acestei zile în plin centrul Ploieştiului, în vecinătatea Oficiului Poştal nr.1. Patru femei cu vârste între 27 şi 60 de ani au ajuns în stare gravă la spital, după ce au fost lovite pe trotuar de un autoturism marca Skoda Octavia. La volanul maşinii implicate în accident se afla un adolescent de 16 ani, care nu deţine permis de conducere.

Pietonii aşteptau liniştiţi să treacă strada la semaforul din intersecţia de la Poşta Centrală. Băiatul a lovit întâi stâlpul semaforului, pe care l-a doborât, şi a intrat apoi în plin în cele patru persoane.

Din primele cercetări se pare că adolescentul a sustras cheile autoturismului ce aparţine firmei unde lucrează tatăl său şi a plecat să se plimbe prin oraş.

image

Martorii accidentului spun că au fost şocaţi de cele întâmplate. "Eu am auzit bubuitura puternică şi când am întors capul am văzut nişte oameni pe jos, întinşi pe asfalt. Nu am văzut când a dărâmat semaforul. Bine că nu avea viteză că altfel îi băga în pământ pe toţi" a spus Sanda Marin, o ploieşteancă de 42 de ani, care se afla în zonă în momentul în care s-a produs evenimentul rutier.

image

"Accidentul a avut loc pe Bulevardul Independenţei colţ cu strada Gabi Dobre. La volan se afla adolescent fără permis de conducere. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă", a declarat Marius Sadicovici, lucrător al Poliţiei Rutiere Ploieşti.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite