Ploieşti: Un imobil s-a prăbuşit în centrul Ploieştiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O casă foarte veche, părăsită, din zona centrală a Ploieştiului, stă să se prăbuşească de tot, punând în pericol siguranţa trecătorilor.

Din cauza ploilor, o parte din acoperişul unui imobil, cu o vechime de peste jumătate de secol, situat în zona 0 a Ploieştiului, la intersecţia străzilor Vlad Tepeş cu Gheorghe Grigore Cantacuzino, s-a prabuşit, astăzi, pe carosabil, blocând timp de mai multe ore circulaţia în zonă.

Proprietarul casei cu o suprafaţă de 200 de metri pătraţi locuieşte în străinătate. Autorităţile locale au reuşit să-l contacteze pentru a-i spune că imobilul pe care îl deţine urmează să fie demolat deoarece pune în pericol siguranţa trecătorilor.

"Ştiu că stăpânul acestei case se numeşte Paul Popescu şi se află în Statele Unite, şi că anul trecut a venit în ţară ca să pună în vânzare imobilul. Omul are 52 de ani", a declarat Elena Dumitrescu, o pensionară, locatară a unei case din vecinătate.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Dezvoltare Urbană împreună cu lucrători ai Administraţiei Domeniului Public şi Privat din Ploieşti  au vrut să demoleze casa astăzi. Primarul  însă a hotărât să amâne acţiunea şi să aştepte timp de cinci zile un răspuns din partea proprietarului.

Mai multe amanunte despre acest subiect aflati maine in cotidianul "Adevarul de Seara", editia de Ploiesti.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite