Ploieşti: Un hoţ minor a fost prins în maşina din care vroia să fure

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost condus la Poliţie - imagine arhivă ADS Ploieşti
Tânărul a fost condus la Poliţie - imagine arhivă ADS Ploieşti

La numai 13 ani, a fugit dintr-un centru de plasament pentru a fura! Minorul este principalul suspect în cazul a trei spargeri de autoturisme.

Mai mulţi poliţişti de la Secţiei 4 din Ploieşti care patrulau în zona Bulevardului Bucureşti au surprins un tânăr cu un comportament suspect, care se afla în interiorul unui autoturism.

Trecând la verificări, poliţiştii au constat că persoana din interiorul autoturismului este minorul M. A., de 13 ani, din Ploieşti. Acesta pătrunsese în autoturismul parcat în spatele unui bloc de pe Bulevardul Bucureşti, şi intenţiona să sustragă bunuri din interior.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că minorul a fugit în urmă cu două zile din Centrul de plasament Filipeştii de Pădure, şi este principalul suspect în cazul a 3 spargeri de autoturisme comise cu o noapte înainte. Autovehiculele erau parcate în zona de vest a Ploieştiului şi în Piaţa Victoriei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru furt calificat.

Minorul a fost reintegrat în Centrul de Plasament Filipestii de Pădure, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite