Ploieşti: Un copil nesupravegheat de părinţi a căzut de la etaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil de cinci ani, din Ploieşti, a scăpat ca prin minune doar cu câteva răni după ce a căzut de la etajul unu al imobilului în care locuieşte.

Eduard Nicolescu era singur în camera căminului social în stă cu mama şi sora lui mai mare. Băiatul s-a aplecat  peste ferestra camerei şi s-a dezechilibrat. A căzut de la aproximativ cinci metri,  direct în curtea vecinilor. Impactul a fost atenuat de o copertină din sticlă, spartă, prin care micuţul a căzut.

"Am auzit plânsete şi când mă uit era asta mic, Edi. Era plin de sânge la mână, avea ceva şi la picior şi la cap cred. Am anunţat Ambulanţa şi au venit să-l ducă la spital. Tot timpul se juca pe la fereastră şi eu am mai strigat la el să fie atent. Astăzi nu l-am văzut, dar bine că a scăpat cu viaţă", ne-a declarat Aurelian Gheorghe, vecinul în curtea căruia a căzut copilul.

Micuţul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie unde a primit îngrijiri. "Nu este în stare gravă, are o mână fracturată şi câteva tăieturi. Îl ţinem sub obserbvaţie şi îl investigăm în continuare pentru a stabili un diagnostic exact", ne-a declarat dr. Anca Miu , medic la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti.

Şi poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili dacă incidentul s-a petrecut din cauza neglijenţei mamei. În acest caz, Eduard poate fi luat din familie şi dus într-un centru.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite