Ploieşti: Un copil a murit înecat, după ce a sărit în apa Teleajenului după un papuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil de 12 ani din localitatea Bucov şi-a găsit sfârşitul, aseară, în apele învolburate ale râului Teleajen.

Băiatul se juca cu fratele său mai mic pe marginea albiei râului Teleajen. La un moment dat, a scăpat un papuc în apă şi a sărit după el. Chiar în acel moment a fost surprins de o viitură puternică produsă din cauza precipitaţiilor abundente din ultimele zile. Pompierii i-au găsit trupul, în aval, la o distanţă de doi kilometri de locul unde s-a aruncat în apă.

Chiar dacă i-au  făcut manevre de resuscitare timp de o oră, medicii Serviciului de Ambulanţă Prahova nu au mai reuşit să-l readucă la viaţă.

„Am făcut tot posibilul să-l salvăm, dar degeaba. Nu ştim dacă moartea fost produsă doar de apa pe care înghiţit-o sau a avut şi alte leziuni interne, dacă s-a lovit după ce a fost luat de viitură",a  precizat medicul Gheorghe Bădescu.

Viitura a pornit de la baraj

Este al patrulea caz de înec înregistrat, în această vară, în Prahova. Luna trecută, două fete de 10 şi  respectiv 12 ani, din localitatea Bâra, au pierit înecate în apele râului Ialomiţa.

Tot aseară, alte trei persoane au reuşit să se salveze în ultima clipă după ce autovehicolul de teren cu care traversau râul Teleajen a fost surprins de viitură.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite