Ploieşti: Un bărbat i-a ameninţat cu un cuţit pe controlorii RATP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile „Matei Basarab" a fost solicitat să intervină după ce un bărbat care avea asupra sa un cuţit a ameninţat cu moartea mai mulţi controlori ai RATP Ploieşti.

Incidentul s-a produs în zona de Nord a oraşului, într-un mijloc de transport în comun, după ce bărbatului i-au fost solicitate documentele de călătorie. Deoarece nu avea bilet şi nici vreun act de identitate asupra sa, bărbatul a oferit lucrătorilor RATP datele sale de identificare pentru a i se elibera biletul de suprataxă. Intenţia controlorilor de a verifica aceste date l-a nemulţumit pe Gheorghe P. de 31 ani, care a încercat să coboare din autobuz adresând ameninţări verbale acestora şi folosindu-se de un cuţit pe care îl avea asupra sa.

Bărbatul a fost mobilizat de jandarmi

Gestul bărbatului a creat panică atât în rândul agenţilor de control cât şi printre  călătorii aflaţi în mijlocul de transport în comun, ceea ce l-a determinat pe unul dintre controlori să solicite sprijinul unui echipaj de jandarmerie aflat în zonă, care a intervenit imediat şi l-a imobilizat pe bărbat.

Acesta a fost condus la sediul unităţii unde au fost întocmite documente de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de port ilegal de armă albă, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.  

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite