Ploieşti: Un bărbat a vrut să se spânzure în pădure, la Azuga, dar şi-a frânt gâtul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A vrut să se sinucidă, însă ar putea rămâne paralizat pentru întreaga viaţă.

Jandarmii montani din Sinaia s-au confruntat ieri cu un caz foarte dificil, în care intervenţia s-a desfăşurat contra-cronometru, pentru salvarea vieţii unui bărbat. Bucureşteanul, în vârstă de 43 de ani, a fost dat dispărut de familie încă de vineri, timp în care rudele, extrem de îngrijorate, nu au mai ştiut nimic despre el. Un instructor angajat în cadrul Jandarmeriei Montane din Sinaia a primit ieri un telefon de la şeful bărbatului, din Capitală, în care îi anunţa că angajatul său l-a înştiinţat că intenţionează să se spânzure într-una din pădurile dintre Azuga şi Predeal.

Jandarmii au format imediat mai multe echipe şi au plecat în căutarea acestuia. „Bărbatul anunţase şi rudele că, din cauza problemelor financiare şi a celor familiale, vrea să moară spânzurat, într-o pădure", ne-a spus Magdalena Burloiu, purtător de cuvânt al Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montan Sinaia.

O vertebră ruptă

În dreptul localităţii Buşteni, echipa de jandarmi a primit un nou telefon, de la familie, în care erau informaţi că bărbatul s-a spânzurat, dar i s-a rupt frânghia, a căzut pe spate, iar starea lui este foarte gravă. „Când am ajuns în zona Azuga - Predeal, am găsit victima în apropierea străzii, unde se târâse după căzătură. Jandarmii i-au acordat primul ajutor şi au chemat Ambulanţa care l-a transportat la Spitalul de Ortopedie din Azuga. Are o vertebră ruptă şi va fi supus investigaţiilor pentru că, în cădere, are răni şi la gât, iar situaţia lui medicală este una foarte delicată", ne-a mai spus Magdalena Burloiu. Bărbatul va primi şi consiliere psihologică.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite