Un adolescent din Ploieşti a evadat din arestul Poliţiei Câmpina. 200 de poliţişti îl caută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 16 ani din Ploieşti, arestat preventiv de poliţiştii din Câmpina pentru furt şi tâlhărie, a evadat astăzi la amiază, fiind căutat de oamenii legii.

Băiatul a acuzat dureri abdominale şi a fost trimis la Spitalul Municipal Câmpina, la secţia de Pediatrie, pentru un control medical, însoţit de poliţişti, potrivit protocolului.

După efectuarea investigaţiilor, la plecare, el l-a îmbrâncit pe unul dintre cei doi poliţişti care îl însoţeau, şi a sărit gardul unităţii medicale deşi avea cătuşe la mâini.

image

"Poarta era deschisă. Am vazut când a tâşnit pe poartă, când poliţiştii nu erau atenţi. Uşa dubiţei în care trebuia să intre era si ea deschisă. Cei doi poliţişti au fugit după el să-l prindă. A fost, însă, în zadar. S-a făcut nevăzut", a declarat Sandu T, portar la Spitalul Municipal Câmpina, unde a avut loc evadarea.

Peste 200 de poliţişti în caută pe adolescent la această oră, fiind formate filtre de poliţie pe DN1.

Tânărul nu are antecedente penale, fiind cercerat doar pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Cum arată evadatul de la Câmpina

Tânărul care a pus pe jar autorităţile locale se numeşte Ion Vasile şi este arestat preventiv pentru 15 zile pentru comiterea infracţiunilor de furt şi tâlhărie.

Ion are 1,55 metri înâlţime, constituţie atlenică, ochii căprui, frunte îngustă, nas drept, bărbie cu gropiţă, urechi cu lob lipit, faţă ovală, ten închis, păr negru cu creastă pe mijloc, sprâncene arcuite, buze groase.

Băiatul are un tatuaj pe gamba dreaptă şi gaură în ureche pentru cercel.

Astăzi, când a fugit din arest, el purta o geacă de culoare neagră, tricou de culoare deschisă, blugi albaştri şi era încălţat cu espadrile.

Cei care l-au văzut sau au detalii despre el sunt rugaţi să sune la numărul de urgenţe 112.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite