Sex mortal la Crângul lui Bot! Şoferul a decedat în urma unei supradoze de pastile pentru potenţă (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul de TIR găsit mort, azi-noapte, pe o stradă din comuna prahoveană Ariceşti Rahtivani, şi-a petrecut ultimele clipe din viaţă în compania unei prostituate de 26 de ani, pe care a racolat-o din zona pădurii Crângul lui Bot. Tânăra, domiciliată chiar în localitatea unde a avut loc partida "mortală" de amor, s-a făcut nevăzută după ce a fost audiată de oamenii legii.

Prostituata din cauza căreia şoferul Ioan Chelbea a luat un pumn de pastile pentru creşterea performanţelor sexuale se numeşte Simona Nistorescu. Tânăra, de 26 de ani, îşi găseşte clienţii din rândul conducătorilor auto care trec pe lângă pădurea de la Crângul lui Bot.

Medicii legişti au stabilit că bărbatul a făcut stop cardiac.

Oamenii legii au luat la  verificat toate zonele din judeţ în care acţionează prostituatele. În numai într-o oră, poliţiştii au depistat patru tinere care racolau clienţi, trei dintre ele chiar în zona în care şi-a pierdut viaţa şoferul de TIR. Prostituatele au primit amenzi, cuantumul lor depăşind 2500 de lei.

Mai multe informaţii despre povestea şoferului de TIR aflaţi din cotidianul „Adevărul de Seară“, ediţia de Ploieşti şi din ziarul „Click“ de astăzi.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite