Ploieşti: UPDATE: Deputatul Andrei Sava nu şi-a declarat toate averile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Sava este deputatul care a intrat în atenaţia ANI
Andrei Sava este deputatul care a intrat în atenaţia ANI

În declaraţiile de avere înregistrate la Camera Deputaţilor pentru anii fiscali 2007 şi 2008, Andrei Sava nu a menţionat valorile reale ale dividendelor încasate în perioada 2007-2008 de la mai multe societăţi comerciale.

Astfel, pentru anul fiscal 2007, Andrei Sava nu a menţionat valorile reale ale dividendelor încasate de la societăţile Maxigel Infosystem, Advert Marketing, Visaco Distribution, Catavi Invest, Maxigel Design, Maxigel Construct,  Maxigel Consult, dar nici alte venituri obţinute din salariile de la societatea Maxigel S.R.L.

În anul fiscal 2008, Andrei Sava nu a menţionat valorile reale ale dividendelor încasate de la firmele Maxigel Construct, Maxigel Infosystem, Advert Marketing, Visaco Distribution, Catavi Invest, Maxigel Design,  dar şi venituri obţinute din salariile de la Maxigel şi Brazi Industrial Parc, aferente operaţiunilor de transfer a titlurilor de valoare.

De asemenea, Sava nu a menţionat în declaraţiile de interese înregistrate la Camera Deputaților toate calităţile şi funcţiile deţinute în cadrul a opt societăți comerciale ci doar calitatea de asociat în cadrul societăţii comerciale Advert Marketing.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite