Ploieşti: Turiştii din Sinaia vor primi carduri de oaspete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turiştii vor putea beneficia de aceste carduri în Sinaia
Turiştii vor putea beneficia de aceste carduri în Sinaia

Cardurile vor fi primite de fiecare turist cazat într-o unitate turistică omologată şi clasificată, la cererea acestuia.

În acest weekend, în staţiunile de pe Valea Prahovei, turiştii pot schia în condiţii excelente pe majoritatea pârtiilor.

La Azuga, după cum ne-a declarat primarul Adrian Purcaru se schiază în siguranţă pe toate pârtiile. În Sinaia, turiştii sunt avertizaţi că mai există risc de avalanşă pe pârtiile Târle şi Papagal, chiar dacă acestea nu sunt închise.

În perioada următoare, cei care vor veni în Sinaia vor beneficia şi de un card de oaspete. "Pentru a oferi un motiv în plus turiştilor în alegerea staţiunii Sinaia ca destinaţie turistică, am propus introducerea pe piaţa turistică locală a unui card de oaspete care să fie oferit fiecărui turist care se cazează într-o unitate turistică omologată şi clasificată. 

Cardurile vor fi date în mod gratuit tuturor unităţilor de cazare din Sinaia care au achitată la zi taxa de staţiune şi taxa salvamont", ne-a declarat primarul Vlad Oprea.

Cardul va fi valabil pe toată perioada sejurului turistului nominalizat, iar de acesta pot beneficia inclusiv copiii şi studenţii.  Centrul de Informare Turistică pune la dispoziţia unităţilor de cazare, la începutul fiecărei luni un număr de carduri proporţional cu numărul turiştilor declaraţi de fiecare unitate turistică în parte.

Reduceri pentru turişti

Turiştii care vor primi cardul de oaspete vor putea folosi gratuit microbuzele de transport urban ale administraţiei locale pentru accesul la telegondolă, precum şi parcările publice din staţiune fără să plătească prima oră de parcare.

De asemenea, se vor oferi reduceri de 10% pentru cumpărarea unui bilet de vizitare a Casinoului şi a  unui bilet dus-întors Cota 998-Cota 1400 cu  telegondola.

Persoanele cu domiciliul în alte localităţi decât Sinaia vor beneficia de o reducere de 20% pentru închirierea sălii de sport a Clubului Sportiv Carpaţi.

Condiţii de distribuire a cardurilor

Unităţile de cazare care vor primi cardul, vor avea obligaţia să transmită, lunar, Centrului de Informare şi Promovare Turistică Sinaia, lista turiştilor cărora li s-a eliberat acesta, listă care va conţine obligatoriu numele şi prenumele turistului, numărul de telefon şi adresa de email ale acestuia.

 În cazul în care această listă nu va fi depusă, în fiecare lună, Primăria Sinaia îşi va rezerva dreptul de a nu mai elibera carduri către unitatea de cazare respectivă.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite