Ploieşti: Turiştii au umplut staţiunile de pe Valea Prahovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turiştii care vor să se distreze la munte, trebuie să ştie că DN1 este aglomerat pe sensul de mers spre staţiunile de pe Valea Prahovei.

Poliţiştii de la Rutieră îi sfătuiesc pe şoferii care se îndreaptă spre staţiunile montane să fie prudenţi în trafic şi să respecte semnele de circulaţie.

Turiştii care nu au chef de plimbări pe munte pot petrece în cluburile din Sinaia, Buşteni şi Azuga, care organizează petreceri de weekend, la care invitaţi să întreţină atmosfera sunt DJ cunoscuţi şi animatoare.

Telecabina din staţiunea denumită "Perla Bucegilor" nu este funcţională pe distanţa Sinaia-cota 1400, ci doar pe tronsonul II, între Cota 1400 şi Cota 2000. O plimbare costă  29 de lei pentru adulţi şi 16 lei pentru copii.

Cine vrea să se plimbe cu telegondola pe distanţa Sinaia-Cota 1400 va scoate din buzunare doar 9 lei-tarif pentru adulţi. Copiii plătesc 5 lei.

Turiştii trebuie să ştie şi că unii proprietari de pensiuni pun la dispoziţia clienţilor mai multe variante de trasee montane, pe care le pot parcurge atât cu ATV-ul, cu Hummer-ul, cu trăsuri cu cai, sau de ce nu la pas.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite