Ploieşti: „Tun“ de 400.000 de lei la o asociaţie de proprietari. Locatarii au rămas fără apă caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un administrator delapidator i-a lăsat buni de plată la furnizorul de energie termică pe sute de locuitori ai unor blocuri din cartierul Malu Roşu.

Din cauza unui administrator de bloc care şi-a însuşit, ani la rând, banii de întreţinere, locatarii mai multor imobile din cartierul ploieştean Malu Roşu au rămas fără apă caldă, chiar dacă şi-au plătit facturile la timp.

Gaura pe care acesta a dat-o depăşeşte 400.000 de lei, sumă ce reprezintă facturi restante la Dalkia şi fondul de rulment, pe care toată lumea le-a achitat la vremea respectivă.

„Este strigător la cer. Individul acesta, care ne-a fost administrator, ne-a lăsat datorinici, deşi nu suntem. Iar Dalkia ne-a pus să plătim restanţele. Este cercetat pentru delapidare, dar zice că nu are nici un bun în proprietate, deci nu poate fi executat, şi, ce e mai grav, este în continuarea administrator la o altă asociaţie de proprietari", susţine Elena Jercan, o locatară a blocului 45 B, de pe strada Troienelor.

Pagubele suportate de... locatari

Oamenii au fost puşi să achite, în plus, la întreţinere, pentru a avea din nou apă caldă. „Am născut în luna septembrie şi că îmi este foarte greu să mă descurc în asemenea condiţii. Vrem să se ia atitudine. Cine îi apără pe aceşti hoţi, să plătească. Nu noi trebuie să acoperim pagubele pe care el le-a lăsat", s-a plâns Elena.

Datoriile au fost reeşalonate, iar, acum, locatarii sunt obligaţi să achite între 800 şi 1.000 de lei, pentru fiecare apartament. Fostul administrator se fereşte să dea ochii cu oamenii, dar şi cu presa.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite