Ploieşti: Trenurile ajung cu întârzieri mari în gările din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe trenuri au fost anulate astăzi şi mâine din cauza vremii nefavorabile
Mai multe trenuri au fost anulate astăzi şi mâine din cauza vremii nefavorabile

Toate trenurile care trec prin Ploieşti au întârzieri de cel puţin 30 de minute.

CFR Călători a anunţat ieri seară că zeci de trenuri sunt anulate astăzi şi mâine, şi că altele vor circula cu întârzieri din cauza condiţiilor meteorologice. Multe dintre ele tranzitează şi judeţul Prahova. Călătorii au fost sfătuiţi să treacă mai întâi pe la birourile de informaţii din gări sau la agenţiile CFR pentru a solicita date cu privire la modificările survenite în circulaţia trenurilor. R

ecomandările  au fost urmate de sute de ploieşteni care, în această dimineaţă, au luat cu asalt  singurul ghişeu de informaţii din Gara de Vest pentru a cere lămuriri cu privire la mersul trenurilor.

Şase trenuri au fost anulate

"Doamna de la ghişeu abia mai putea să respire. Era înconjurată de trei telefoane care sunau non-stop. Am aflat că personalul de Bucureşti Nord care vine dinspre munte are întârziere de 20-30 de minute, deci va ajunge în gară la 10.30. Stăm în sala de aşpteptare, ne cumpărăm un ceai fierbinte şi aveam răbdare", a spus Victor Haralambie, un ploieştean care face naveta cu trenul de mai bine de 20 de ani.

"Am fost informaţi că mai toate trenurile care circulă dispre Braşov au întârzieri de cel puţin jumătate de oră, nu numai din cauza zăpezii. Dispecera ne-a spus că se circulă pe un singur fir şi pentru că au loc unele lucrări la calea ferată. Eu am anunţat deja la muncă că o să întârzii", a prezicat Lia Dincă, asistentă medicală la un spital din  Bucureşti.

Potrivit CFR, începând de astăzi  sunt anulate  trenurile personale: 8131 şi 8132 Ploieşti Sud - Slobozia şi retur, 7065 şi 7068 Ploieşti Sud - Urziceni şi retur, 3333 Ploieşti Sud - Târgovişte Sud, Acceleratul 1535 Bucureşti Nord - Ploieşti Sud şi Acceleratul 1536-1/1536 Ploieşti Sud - Ploieşti Vest - Bucureşti Nord.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite