Ploieşti: Trendy Wendy te accesorizează cu originalitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din dorinţa de individualizare a fiecăruia, moda bijuteriilor unicat a prins foarte bine şi în Prahova.  Trei tinere talentate au deschis unul dintre puţinele ateliere de accesorii hand-made din judeţ, iar succesul nu a întârziat să apară.

Bianca Mocanu, Andreea Rădoi şi Loredana Rădoi, sau, mai simplu, Trendy Wendy, sunt trei prahovence care, în ciuda vârstelor fragede - 22, 20 şi 23 de ani, sunt la începutul unei afaceri de nişă, dar cu mult potenţial. Tot mai des, în ultima vreme, din dorinţa de a nu purta haine şi bijuterii create în serie, foarte multe femei aleg să-şi personalizeze look-ul prin creaţii unicat, făcute de ele sau cumpărate de pe piaţa hand-made din România.

Chiar dacă la început, în urmă cu doi ani, totul a pornit din joacă şi pasiune pentru frumos, acum, fetele de la Trendy Wendy sunt furnizoare pentru piaţa de profil din Prahova, dar şi din întreaga ţară, prin intermediul vânzărilor on-line.

Broşele, inelele, cerceii sau decoraţiunile realizate de ele sunt făcute din pastă polimerică, cunoscută şi sub numele de FIMO. Materialul se prezintă ca o plastilină, cu mari capacităţi de modelare şi îmbinare a culorilor care, după ce capătă o formă aleasă de artiste, este ars în cuptor, apoi este accesorizat cu tortiţe sau lănţişoare pentru a căpăta funcţionalitatea unor cercei sau a unei broşe.

Vise de oameni mari

Doar imaginaţia ar putea fi o limită pentru modelele create de tinere, însă nu este cazul. Aproape orice animal, floare, peisaj sau desen abstract poate fi „captiv" într-o bijuterie semnată Trendy Wendy.

"Aprecierile aduse muncii noastre valorează mai mult decât orice sumă plătită pentru o bijuterie făcută de noi. Putem spune că suntem încă la început şi ne bucură când vedem că oamenii le întorc pe toate feţele şi se minunează de modele, neştiind ce să aleagă dacă vor să cumpere", spun fetele.

Afacerea a început cu un blog destinat vânzărilor, unde clienţii pot da comenzi din produsele aflate pe site sau din unele care să fie create la cerere. Apoi, Trendy Wendy a început să colinde ţara, participând la târgurile de profil, locuri unde au găsit şi clientela specifică acestor bijuterii unicat: oameni familiarizaţi cu conceptul de hand-made, care ştiu să aprecieze arta şi frumosul.

"Vrem să mergem pe acest drum, iar visul nostru este, ca atunci când vom fi mari, să ne deschidem un magazin cu decoraţiuni şi bijuterii", sunt încrezătoare cele trei artiste prietene.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite