Ploieşti: Trei piese de teatru, amânate săptămâna aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei spectacole pe care reprezentanţii Teatrului „Toma Caragiu" din Ploieşti urmau să le interpreteze săptămâna aceasta au fost anulate.

Este vorba despre piesele „Regina frumuseţii din Leenane", care era programată miercuri, de la ora 18.30, „And Bjork, of course...", ce urma să fie jucată joi, de la ora 18.30 şi „Cine l-a ucis pe Marx?", spectacol care urma a fi interpretat de actori vineri, de la ora 18.30.

Toate cele trei piese erau programate la sediul teatrului din Ploieşti.

Spectacolele nu vor mai putea fi văzute de ploieştenii iubitori de teatru din cauză că actorii trupei de teatru se pregătesc în această perioadă pentru premiera faimosului spectacol „Pescăruşul", de A.P. Cehov, a cărei regie o semnează Andreea Vulpe.

Pentru ca repertiţiile să iasă bine, actorii au fost nevoiţi să folosească toate decorurile acestei piese, astfel că, fiind vorba de o recuzită specială, întreaga sală de spectacol a fost pusă la dispoziţia echipei de regizori.

Pentru a nu crea neplăceri spectatorilor, conducerea teatrului anunţă că va returna integral preţul biletelor care au fost achiziţionate în avans.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite