Ploieşti: Tinerii din Prahova sunt învăţaţi să se ţină departe de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi a avut loc la Ploieşti lansarea campaniei de prevenire a consumului de droguri în rândul tinerilor. Denumită "Alternative-în comunitatea ta drogurile nu-şi au rostul", aceasta se va desfăşura până în data de 8 mai în toate centrele de prevenire, evaluare şi consiliere antidrog din ţară.

Campania care se desfăşoară şi în Prahova are ca scop promovarea sportului şi a artelor, ca modalităţi sănătoase de petrecere a timpului liber şi ca alternativă la consumul de droguri. Evenimentul include promovarea mesajului antidrog la meciurile echipei CSU Asesoft, în centre comerciale, şi mai ales în unităţi de învăţământ preuniversitar din judeţ.

Elevii mai multor licee şi colegii din Ploieşti vor putea purta discuţii libere pe tema prevenirii consumului de droguri cu specialişti ai Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Prahova. Pentru ei se vor organiza spectacole de teatru şi expoziţii de artă grafică.

Potrivit reprezentanţilor CPECA Prahova, în fiecare zi,la UPU din cadrul Spitalului Judeţean din Ploieşti sunt aduşi pentru tratament medical de urgenţă tineri cu probleme de sănătate cauzate de consumul de etnobotanice.

Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Prahova este situat pe strada Mircea cel Bătrân, la nr. 98. Specialiştii antidrog pot fi contactaţi şi la telefon 0244-574.285 sau pe email, la cpeca.prahova@ana.gov.ro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite