Ploieşti: Tichetele cadou sunt motiv de protest, la Spitalul Judeţean din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reprezentanţii sindicatului de la Spitalul Judeţean vor să declanşeze un conflict colectiv de muncă
Reprezentanţii sindicatului de la Spitalul Judeţean vor să declanşeze un conflict colectiv de muncă

Mai mulţi angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti au bătut, astăzi, la uşa biroului managerului unităţii ca să-i ceară socoteală pentru faptul că nu au primit tichetele cadou şi de masă, de sărbători.

Peste o sută de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti- infirmiere, brancardieri şi asistente medicale au protestat, astăzi, în faţa biroului managerului unităţii pentru că nu au primit bonurile de masă şi cele de cadou promise de sărbători.

Nemulţumiţii susţin că au venit la serviciu chiar dacă la ultimele două salarii li s-a oprit 15,5% din venit, în contul celor opt zile de concediu fără plată, şi cer să li se facă dreptate. Conducerea spitalului spune că este vorba despre o neînţelegere.

Nu de aceeaşi părere sunt, însă, şi reprezentanţii sindicatului care intenţionează să declanşeze un conflict colectiv de muncă în ziua de 4 ianuarie. Spitalul de Urgenţă din Ploieşti are peste 2000 de angajaţi. Rămâne de văzut, după recalcularea salariilor, câţi dintre ei vor fi nevoiţi să returneze din tichetele de masă şi de cadou primite de sărbători pentru a ajunge şi la cei care au fost privaţi de aceste bonusuri.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite