Ploieşti: Târgul de toamnă îşi aşteaptă clienţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O gamă foarte variată de textile, de la lenjerie şi pijamale la haine de piele şi blană, dar şi diverse modele de încălţăminte sunt oferite ploieştenilor

Producători de îmbrăcăminte şi încălţăminte din întreaga ţară au venit la Ploieşti pentru Târgul de toamnă organizat la Sala „Leonard Doroftei".

De la pijamale şi lenjerie de damă, bărbăteşti sau de copii, la haine de sezon sau geci de piele, haine de piele sau de balnă, oferta vânzătorilor este foarte diversificată şi pe gustul cumpărătorilor ploieşteni.

Pe lângă articole vestimentare şi încălţăminte, de la acest târg mai pot fi achiziţionate şi produse cosmetice, accesorii vestimentare, obiecte religioase sau artizanale şi de design interior.

Pe gustul ploieştenilor

 „Am mai venit în această locaţie şi ştiu că aici se găsesc unele dintre cele mai bune produse, la preţuri rezonabile. Acum mă uit după o geacă sau un palton de iarnă şi mi-ar mai trebui şi nişte cizme, chiar am văzut ceva care mi-a plăcut foarte mult şi nici ca preţ nu mi s-a părut mult", explică Diana Răpiţeanu, o ploieşteancă prezentă la târg.

Comercianţii, care sunt în cea mai mare parte producători români, provin din 17 judeţe ale ţării, cum ar fi Bucureşti, Ialomiţa, Dâmboviţa, Brăila, Braşov, Prahova şi altele. Fiind o expoziţie cu vânzare care reuneşte peste 30 de societăţi comerciale, vânzătorii oferă ploieştenilor posibilitatea de a achiziţiona aceste produse la preţuri mult mai mici, fără adaosurile comerciale practicate de magazinele de desfacere.

Afacere profitabilă

Preţurile textilelor variază între 10 şi 1.000 de lei, în funcţie de produs, model, materialul din care sunt fabricate sau accesoriile pe care le au. Comercianţii au şi câteva oferte promoţionale pentru cumpărători, cum ar fi patru perechi de şosete la preţul de 10 lei. Vânzătorii care au mai participat la acest târg în anii trecuţi ştiu că ploieştenii sunt buni cumpărători, de aceea au ales să revină în municipiu.

„În prima zi nu au venit foarte mulţi clienţi dar cu siguranţă în weekend vor veni mai mulţi, pentru că atunci au oamenii mai mult timp liber la dispoziţie. Este pentru prima dată când vin la Ploieşti dar am auzit că aici vânzarea merge bine. Avem o gamă variată de modele şi culori pentru cămăşi bărbăteşti, care au preţuri între 30 şi 60 de lei, de pijamale de copii, de damă şi bărbăteşti, la 35 de lei şi de cravate care costă 15 lei", explică Adrian Dăbulan, un comerciant din Brăila.

Târgul a fost deschis miercuri, însă el poate fi vizitat în acest weekend între orele 10.00 şi 19.00, numai duminică, în ultima zi, programul fiind mai scurt, adică până la ora 16.00.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite