Ploieşti: Tâlhar arestat după o descindere a poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 19 ani, căutat pentru o tentativă de tâlhărie comisă în 2009, a fost găsit de poliţiştii din Ploieşti, ascuns într-un imobil dintr-un cartier al oraşului.

În 9 noiembrie 2009, acesta a fost protagonistul unei tâlhării în care parte vătămată este V. Doru, de 30 ani, din  Ploieşti.

Acesta efectua lucrări de amenajare a unui imobil şi a fost atenţionat de către o vecină că două  persoane necunoscute au pătruns în autoturismul proprietate personală, parcat în faţa imobilului la care lucra.

V. Doru a încercat să-i prindă pe cei doi, însă aceştia au reuşit să fugă.

Bărbatul s-a urcat la volanul autoturismului şi a pornit în urmărirea lor.

Ajungând la intersecţia străzii Bulevardul Petrolului cu strada Păcureţi, V. Doru a reuşit să-l imobilizeze pe unul dintre suspecţi, însă a fost lovit de către acesta cu pumnii şi cu un obiect ascuţit pentru a-şi asigura scăparea.

 Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Ploieşti unde i s-a stabilit diagnosticul - două plăgi nepenetrante, nefiind necesară internarea.

Din verificările efectuate s-a stabilit că din autoturism nu lipsesc bunuri, acesta prezentând urme de forţare la sistemul de asigurare a portierei stânga.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii din Ploieşti - Biroul de Investigaţii Criminale au identificat principalii suspecţi, aceştia fiind R. Răzvan, de 19 ani şi N. Mihai, de 22 de ani, ambii din mun. Ploieşti.

N. Mihai a fost depistat şi reţinut, iar la data de 16 martie a.c., poliţiştii au reuşit să-l depisteze şi pe R. Răzvan.

În urma administrării  materialul probator, pe numele lui R. Răzvan a fost emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în arestul IPJ Prahova.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite