Ploieşti: Sute de ploieşteni şi-au cumpărat deja biletele pentru Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Destinaţia preferată este şi anul acesta Bulgaria, unde un sejur de câteva zile la hoteluri de lux costă puţin peste 100 de euro

Toate ageţiile de turism din Ploieşti au introdus în ofertele lor şi sejururile interne şi externe pentru Paşte.

Dacă cele interne nu au cine ştie ce succes la clienţi, în topul preferinţelor lor se menţin destinaţiile precum Bulgaria, Turcia sau Grecia.

„Cel mai bine am vândut ofertele la Hotelul Arabella, de patru stele, care are Ultra All Inclusive.

La acest hotel trei nopţi de cazare costă 128 de euro de persoană, dar căutate au fost şi ofertele pentru hotelurile de la Nisipurile de Aur, unde, un sejur de trei zile într-o cameră dublă, cu demipensiune, costă 60 euro", explică Oana Sandu, managerul agenţiei Week Travel din Ploieşti.

Aceasta mai spune că, în primele trei săptămâni ale acestei luni a vândut peste 100 de bilete pentru Paşte, cei mai mulţi dintre clienţi preferând locaţiile din Bulgaria.

În plus, ploieştenii au 15% discount pentru rezervările făcute până la data de 5 februarie pe care le achită integral la agenţia de turism.

 

Excursii de lux

Cei care doresc să petreacă Paştele într-un cadru de excepţie, pot opta însă pentru excursii în Ţara Sfântă, care, de altfel, sunt foarte la modă mai ales cu ocazia sărbătorilor pascale.

Agenţia Europa Travel dispune de sejururi în Israel, care includ opt nopţi de cazare, transport cu avionul, demipensiune cu bufet suedez, intrări la obiectivele turistice specificate în ofertă, ghid turistic local şi asistenţă turistic, plus multe alte opţiuni, %3

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite