Ploieşti: Summerjam Fest a început în forţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

50 de trupe şi artişti sunt prezenţi la festivalul de la Păuleşti. În zona de distracţie a fost amenajat un spaţiu de campare, unul destinat comercializării obiectelor hand-made, dar şi trei scene pentru concerte.

Pe cele trei scene amenjate în pădurea din Păuleşti vor urca peste 50 de artişti şi formaţii din nouă ţări, care interprezează diferite genuri de muzică urbană, de la dubstep până la hip-hop şi reggae.

Printre invitaţii speciali ai evenimentului se numără Ziggi, Promoe, DJ Vadim Presents The Electric, Sean Price, Deekline, A-Skillz, Million Dan, JFB, Sabac Red şi True Ingredients. Trupa Paraziţii este şi ea aşteaptată la Summerjam. Membrii trupei vor cânta live, în premieră, piese de pe ultimul album, „Tot ce e bun tre' să dispară", album ce a fost lansat pe 15 iunie.

Cei care vin de departe se pot caza în zona de corturi, în taxa de participare la eveniment fiind inclus şi preţul aferent campării. În pădure este amenjată şi o zonă de club, deschisă timp de 20 de ore pe zi, Summer Club Goblin, dar şi spaţii pentru activităţi sportive,  baruri şi restaurant.

De toate pentru toţi

În cadrul Summerjam Fest este amenajată o zonă specială de unde puteţi cumpăra materiale cu artiştii preferaţi, la preţuri promoţionale. Cei care doresc bijuterii, haine şi accesorii unicat, pot vizita zona special amenajată pentru târgul de obiecte hand made şi urban shops. În cadrul a 24 de foişoare amplasate în această zonă, artiştii oferă o gamă variată de produse, începând cu ţinute de stradă şi până la articole de design interior sau obiecte lucrate manual, pentru toate gusturile.

O altă zonă a festivalului este Taraba de Hip-Hop, care este amenajată pentru cei care doresc să achiziţioneze CD-uri cu interpreţii preferaţi, semnate şi personalizate de artişti. Aici se vând însă şi viniluri, tricouri şi alte materiale promoţionale care, în mod normal, sunt comercializate doar pe Internet. La standuri sunt vândute produsele trupelor româneşti, dar şi ale celor străine. „Abia aşteptam evenimentul, mai ales că anul acesta au confirmat participarea nume importante din mai multe ţări", spune Radu Dinu, un tânăr din Ploieşti.

Taxa de participare

Cei care doresc să distreze la Summerjam Fest trebuie să achite o sumă de 50 de lei pentru petrecerea din această seară şi 40 de lei pentru distracţia de mâine seară. În acest preţ sunt incluse şi biletele pentru concertele din cadrul festivalului.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite