Ploieşti: Striperi, cocktailuri şi surprize pentru femei, de 8 Martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cluburile ploieştene au invitat dansatori de excepţie pentru evenimentele organizate luni. Doamnele şi domnişoarele care doresc să vadă show-uri incendiare mai au la dispoziţie doar câteva locuri.

Managerii cluburilor din Ploieşti au ales ca toate petrecerile pentru Ziua Femeii să se ţină luni, 8 martie şi nu în alte zile din acest weekend.

„Avem o petrecere exclusiv pentru doamne. Meniul costă 99,9 lei şi include un bufet şi open bar. O trupă de striptease va dansa pentru ploieştencele care vor alege petrecerea noastră", explică Rahib Sinno, administratorul Vienna Cafe.

La petrecerea din acest club, toată seara, doamnele vor putea asculta numai muzică exotică, specifică insulei Caraibe, care va fi mixată de la platane de DJ Extreme.

Totuşi, doamnele şi domnişoarele care nu s-au grăbit să rezerve o masă aici, mai au la dispoziţie câteva zile, fiind disponibile, în acest moment, aproximativ 10 locuri din cele peste 100 ale localului.

Striperi peste tot

Tinerii care fac parte din trupa de striptease Flamingo Boys vor fi prezenţi luni, la orele 16.00, la Complexul Ana Maria Pop, unde vor încânta cu dansurile lor publicul feminim.

Preţul unui meniu, care include mâncarea şi băuturile pentru seara de 8 Martie, costă 99 de lei, fiind disponibile aproximativ 20 de locuri şi în această locaţie. La Ice Club, doamnele vor avea parte de o seară de neuitat, la care invitaţi sunt danstori profesionişti din Bucureşti.

Pentru a vedea acest spectacol, invitatele vor achita o taxă de 50 de lei, dar vor primi din partea clubului foietaje, alune, fructe şi şampanie, putând chiar să aleagă şi muzica pe care doresc să o asculte.

Petrecerea va începe la ora 19.00, fiind disponibile în acest moment 7 mese de câte 4 persoane. „Vreau să ajung la striptease, aşa că am ales un restaurant şi mă voi duce cu prietena mea cea mai bună ca să ne distrăm", spune ploieşteanca Mirela Drăguşin.

Surprize din partea casei

Multe dintre localurile ploieştene vor oferi din partea casei surprize doamnelor şi domnişoarelor invitate la petrecerile de 8 Martie. Unele din cluburi vor oferi ploieştencelor flori sau o băutură gratis, altele vor pregăti cocktailuri inedite sau chiar sticle de şampanie, pentru ca seara să fie perfectă.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite