Ploieşti: Ştefan Hodi îşi trăieşte viaţa pe bicicletă. A parcurs, pedalând, zeci de mii de kilometri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrul cicloturist, Ştefan Hodi, care a parcurs distanţe de zeci de mii de kilometri, prin toată Europa, a ajuns şi la Ploieşti, în cadrul celui de-al nouălea circuit al României.

Ştefan Hodi, cicloturist de carieră, a trecut azi şi prin Ploieşti, în cel de-al nouălea circuit naţional pe care îl străbate. Originar din localitatea Lugoj, românul pentru care mersul pe bibicletă e un mod de-a fi a pornit de unul singur la un drum de 4500 de kilometri.

„Eu sunt un om care gândeşte întodeauna pozitiv. Mai mereu am plecat în turul României împreună cu familia. Şi soţia mea este cicloturistă , la fel şi doi dintre cei patru copii ai mei. Băiatul de 20 de ani a făcut patru tururi ale Europei, iar fata a străbătut deja două circuite europene", a povestit Ştefan Hodi.

El s-a oprit astăzi la Palatul Administrativ din Ploieşti pentru a se întâlni cu mai mulţi ciclişti din cluburi cu care a ţinut legătura pe forumuri de specialitate, dar şi pentru a-şi revedea vechi prieteni.

„Sunt un om obişnuit, ca oricare altul. Trec pe la primăriile localităţilor pe unde trec pentru a înmâna diplome din partea administraţiei din Lugoj, dar şi pentru a promova locul unde m-am născut şi trăiesc" a spus Ştefan.

Mai multe amănunte despre aventura sa pe două roţi aflaţi, mâine, din cotidianul "Adevărul de Seară", ediţia de Ploieşti.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite