Ploieşti: Steaua Bucuresti - CSU Asesoft 93-92. Blestemul prelungirilor pentru campioană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asesoft cunoaşte a patra înfrângere a sezonului, şi rămâne cu "satisfacţia" că acest rezultat a venit la timp, în campionat, şi nu în Cupă, acolo unde un eşec ar fi echivalat cu eliminarea.

Asesoft pierde pentru a doua oară în acest sezon o partidă care are nevoie de prelungiri pentru a-şi decide câştigătoarea, după cea de la Mediaş, din luna decembrie. În ultimul an, Burlacu şi compania au încheiat de patru ori la egalitate în timp regulamentar. La Cluj, cele două reprize de prelungiri ale meciului secund din cadrul finalei campionatului naţional au dat Asesoftul drept câştigătoare, partida cu CS Otopeni din "Olimpia", din cadrul etapei a 6-a, la fel, în timp ce deplasările de la Mediaş şi Bucureşti i-au făcut pe ploieşteni să guste din reversul medaliei.

Steaua a câştigat duelul la recuperări, 52-44, la aruncări de trei puncte, 9-2, dar mai ales la linia de fault, acolo unde alb-albaştrii au irosit 16 astfel de tentative.

Cele două combatante au terminat partida cu câte patru jucători eliminaţi: Popescu, Stănescu, Nikolov şi Smith, de partea gazdelor, respectiv Mack, Szijarto, Burlacu şi Ford, în tabară ploieşteană.

csuasesoft.ro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite