Ploieşti: Staţiunea Buşteni abundă în evenimente culturale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa de Cultura din Busteni găzduieşte  timp de zece zile o serie de spectacole reunite sub genericul "Săptămâna culturală la Buşteni 2010".

Astăzi, începând cu ora 18.00,  are loc un recital susţinut de Remus Manoleanu- pian, Elisabeth Ganter (Franţa)- clarinet şi Bianca Manoleanu- soprano.

Mâine, de la aceeaşi oră pe scenă, vor urca pe scena ORT Brass Ensemble (sextet de suflători şi percuţie) şi Clasic...divertisment...jazz...muzică de film.

Marţi, "Săptămâna culturală la Buşteni 2010" continuă, tot de la ora 18.00, cu un concert simfonic susţinut de Orchestra Naţională de Tineret, dirijor Cristian Mandeal. 

Miercuri, de la ora 11.00, vor da spectacol actorii Teatrului de păpuşi "Pelerina Fermecată", iar de la ora 18.00 va avea loc premiera piesei de teatru "Patru cepe degerate".

Joi, publicul iubitor de cultură are ocazia să vadă "Piaţeta" de Goldoni, iar vineri, de ora 18.00 - Cvartet de coarde cu flaut "Resonance".  

Sâmbătă, de la ora 18.00, are lor un recital de flaut şi pian sustinut de catre Horia Maxim şi Mihaela Anica (Austria), iar duminică- Seara de Jazz "Bucureşti - New York - Rio de Janeiro" (tango - standards&latino) cu Alex Sipa si Jazz Company - Irina Sarbu (voce), Puiu Pascu (pian), Alin Constantiu (clarinet), Ciprian Parghel (contrabas).  

Seara zilei de luni, 23 august, este rezervată unui spectacol folcloric susţinut de Ansamblul "Salba Prahovei" din Plopeni şi de ansamblul din Măneciu.

Marti, 24 august,începând cu ora 18.00, va avea loc "Student's Grand Show" -cu dans, muzică şi momente comice susţinute de către trupele Atlantis, Dark Angels, Street Dance, X-Treme, Niteo-Teatru şi de către solistii Adrian Mihaila şi Sergiu Goran de la Casa de Cultura a Studenţilor din Ploieşti.

Intrarea la spectacole costă între 10 şi 20 de lei, de persoană.

În curtea Casei de Cultura din Busteni se va organiza şi un târg al meşterilor populari.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite