Ploieşti: Ajutaţi-o să traiască! Spectacol umanitar pentru Alexandra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandra împlineşte astăzi 24 de ani
Alexandra împlineşte astăzi 24 de ani

Pentru a salva viaţa Alexandrei, atât membrii familiei cât şi prietenii săi apropiaţi au realizat o campanie, din cadrul căreia face parte şi concertul oferit ploieştenilor la Teatrul „Toma Caragiu".

Alexandra Comănici s-a născut în data de 21 februarie 1986 la Maternitatea Ploieşti, având o soră mai mare cu şapte ani. În urma unui control de rutină făcut la medic în luna decembrie 2009, fata a descoperit că suferă de o formă gravă de leucemie, având nevoie de un tratament cu celule stem.

Deoarece sora sa nu este compatibilă pentru a-i dona aceste celule, tânăra poate fi operată numai în străinătate, unde, din păcate, costul tratamentului se ridică la 150.000 de euro. Familia, cât şi cei mai apropiaţi prieteni, fac acum eforturi uriaşe pentru a salva viaţa tinerei şi ai da şansa de a trăi ca un om normal.

Concert umanitar

Miercuri, 24 februarie, de Dragobete, la Teatrul „Toma Caragiu" din Ploieşti va avea loc un spectacol umanitar care are ca scop strângerea unor fonduri pentru tratamentul Alexandrei, care în acest moment se află internată într-o clinică din Italia.

Pe scena teatrului ploieştean vor urca artişti din Ploieşti şi Bucureşti, printre care şi Nico, pentru două sesiuni de muzică clasică, acid-jazz, fusion, progressive music, electro şi R&B. În pauza dintre cele două momente muzicale, invitaţii vor avea ocazia de a participa la vernisajul unei expoziţii inedite.

Câţiva membrii de seamă ai Uniunii Artiştilor Plastici din România, filiala Prahova, printre care şi preşedintele acesteia, Valter Paraschivescu, au realizat această expoziţie cu vânzare, donând lucrările lor pentru a susţine campania de sprijin pentru Alexandra. „La toate aceste activităţi pot participa toţi ploieştenii, nu se percepe bilet de intrare la concerte şi nici la expoziţie, fiecare poate însă dona ce sumă doreşte, sau poate cumpăra un obiect, în funcţie de posibilităţile lui financiare", explică Bogdan Stoicescu, organizatorul evenimentului.

Ajutor din toate direcţiile

Sora Alexandrei Comănici a realizat un site care poartă numele fetei, în care a povestit suferinţa prin care trece ea.

Mai mult, familia a realizat un parteneriat cu toate reţelele de telefonie, pentru a crea o linie specială pentru cei care doresc să doneze o sumă de bani.

Numărul de telefon, valabil în orice reţea şi al cărui cost este de 2 euro pe minut sau mesaj este 0900. 900.530.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite