Ploieşti: Sorina Ana ştie totul despre lenjeria intimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este consilier de vânzări la o firmă de profil din Ploieşti, iar în această calitate ajută ploieştencele să-şi aleagă produsele de lenjerie intimă.

Lucrează în domeniu de peste doi ani, iar debutul şi l-a făcut în magazinul de desfacere din Ploieşti al uneia dintre cei mai mari firme de pe piaţa de profil din România. Dar, cum concurenţa nu a întârziat să apară, a ales să lucreze în cadrul unei afaceri locale, "Magazinul Doamnelor", specializată în importul de lenjerie de afară, aparţinând unor branduri renumite, dar şi a unor produse create pe comandă pentru ploieştence. "Orice femeie îşi doreşte să lucreze într-un magazin unde este înconjurată de desuuri, e mai mult decât tentant să încerci şi este fascinant să fii zilnic printre aceste produse", spune Sorina despre meseria ei.

Şi, cum orice femeie are nevoie periodic de lenjerie, diferenţa o face calitatea produselor alese. "Ploieştencele se împart în două categorii, după câte am observat eu. Cele care nu au, poate, foarte mulţi bani, dar îşi cumpără un sutien de calitate, la un anumit interval de timp, şi cele care dispun de mai mult şi care îşi cumpără şi lunar seturi de lenjerie. Oricum, preocuparea pentru produsele de calitate este evidentă", a remarcat Sorina.

Bărbaţii, clienţi neinformaţi

Sorina a învăţat şi cum să dea cele mai bune sfaturi în alegerea lenjeriei. Îşi dă seama imediat ce modele sunt cele mai potrivite unui anumit tip de conformaţie. "În general, tinerele sunt în căutarea unor sutiene cu modele moderne sau a unora care să le vină bine, dar să le ofere şi susţinerea necesară. Le prezint, de obicei, mai multe firme şi modele, în funcţie de corp. Doamnele mature ştiu deja ce li se potriveşte şi aleg modele mai clasice. Alţi clienţi sunt atât de fideli unor firme încât nici nu încearcă altceva. Depinde de fiecare", spune Sorina.

Un segment aparte de clienţi sunt domnii, care fie acceptă sugestiile Sorinei, fie vin cu bileţele pe care sunt scrise măsurile sau... direct cu destinatarele cadoului. "Bărbaţii sunt copleşiţi de varietatea modelelor şi sunt încurcaţi de atât de multe culori, forme de cupe sau numere. Pentru orice eventualitate, dacă nu reuşesc să-mi indice exact ceea ce vor, le dăm posibilitatea să le schimbe", spune Sorina.

Comportamentul amabil, zâmbetul permanent, dar şi competenţa în domeniu au făcut-o bună prietenă cu multe dintre cliente. Pe multe le sună când primeşte anumite modele de lenjerie, altora le dă comenzi speciale în străinătate, iar doamnele trec pe la ea fie doar şi pentru a o saluta. O astfel de relaţie îi înseninează ziua şi îi confirmă principiul că, dacă ţi-ai ales o meserie trebuie să o faci foarte bine.

Cât este de importantă o lenjerie de calitate?

S.A: Este foarte important ca lenjeria să te facă să te simţi confortabil, mai ales că te însoţeşte ore bune în fiecare zi. Pe de altă parte, spre deosebite de modelele ieftine, acestea au o rezistenţă mult mai mare în timp.

Lenjeria intimă este un lux?

S.A: Din păcate, asta este percepţia la noi, însă am întâlnit femei care descopereau cu surprindere că un sutien de firmă nu costă atât de mult cât şi-ar fi imaginat. Un lux devine doar atunci când îţi cumperi doar seturi în fiecare lună, din dantelă, mătase sau satin.

Ce-i place

 Sorinei îi place să-şi petreacă timpul liber cu familia, să asculte muzică şi, de câte ori este posibil, organizează ieşiri în aer liber. Îi place să îi ajute pe ceilalţi în orice problemă în care este solicitată, dacă poate acest lucru.

Ce nu-i place

Detestă şoferii care nu acordă prioritate Ambulanţei, mai ales când aceasta este în misiune semnalizată, fără să se gândească că, în ea, este un membru al familiei lor sau un prieten pentru care o secundă poate însemna salvarea vieţii.

Profil

Născută. 19 august 1982, Ploieşti

Familie. Căsătorită

Studii. Liceul Al.I. Cuza

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite