Ploieşti: Sebastian Ghiţă investeşte în parteneriatul dintre Money Express şi The Economist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Ghiţă Foto: arhivă
Sebastian Ghiţă Foto: arhivă

Revista de business Money Express va prelua, din ianuarie 2011, în exclusivitate pentru România, materiale şi analize ale celor mai celor mai cunoscuţi jurnalişti de business din Marea Britanie, în baza unui parteneriat cu prestigioasa revistă economică The Economist, scrie NewsIn.

 „Singura revistă de business independentă de pe piaţa media româneascã încheie astăzi (miercuri - n.r.) un parteneriat strategic cu cel mai important grup media de business din Europa.

Simultan, de la 1 februarie 2011, parteneriatul dintre The Money Channel şi grupul Ogilvy - unul dintre cele mai mari grupuri media din lume - se va concretiza prin întărirea poziţiei în piaţă a The Money Channel, singura televiziune de business din sud-estul Europei.

Împreună cu managerul Sebastian Ghiţă vom continua să investim puternic în cele două branduri astfel încât, chiar într-un an de criză, sã putem dezvolta cea mai importantã sursã de conţinut de business şi de susţinere a spiritului antreprenorial din România", declară Dragoş Nedelcu, vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie al grupului Realitatea-Caţavencu, citat de cotidianul economic on-line prahovabusiness.

Promovează spiritul antreprenorial
Lansată în aprilie 2007, Money Express este revista lunară care promovează spiritul antreprenorial şi încurajeazã iniţiativa oamenilor activi şi cu atitudine.

Publicaţia prezintă afacerile deopotrivă din perspectiva cifrelor şi a experienţelor trăite de oamenii care le fac să existe, se mai arată pe prahovabusiness.

Money Express publică permanent secţiunea specială Antreprenor, sub forma unui fascicul separat de 16 pagini, la interior.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite