Ploieşti: Se caută agenţi şi ofiţeri de penitenciar. Tinerii primesc şi o soldă în timpul studiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aţi visat să lucraţi într-un penitenciar, să păziţi deţinuţi sau să lucraţi în domeniul medicinei militare? O carieră în acest domeniu este acum mult mai la îndemână, iar Penitenciarul Ploieşti vrea să convingă liceenii din Prahova să se înscrie, din toamnă, în instituţiile din subordinea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Aceste instituţii de învăţământ vin cu oferte imbatabile în vreme de criză, cum ar fi o soldă lunară pe tot timpul studiilor, gratuitate la masă, cazare, echipament şi asistenţă medicală şi, ceea ce este mai important, asigurarea unui loc de muncă, imediat după terminarea studiilor, prin repartizare.

„Este vorba despre aproximativ 300 de locuri la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna, Academia de Poliţie „Al. Ioan Cuza", Academia Naţională de Informaţii, Institutul de Medicină Militară. În tot cursul acestei săptămâni, vom merge în licee şi colegii din Prahova pentru a prezenta oferta de şcolarizare din 2011-2012", ne-a spus Cristina Comnea, purtător de cuvânt al Penitenciarului din Ploieşti.

După obţinerea diplomei de studii universitare, absolvenţii devin agenţi şi ofiţeri de penitenciar.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite