Ploieşti: Schi şi plajă pe pârtiile de pe Valea Prahovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turiştii preferă bronzul de munte
Turiştii preferă bronzul de munte

Deşi calendaristic ar trebui să vorbim despre primăvară,  la munte, la altitudini de peste 1.800 de metri, zăpada căzută în ultima perioadă i-a facut pe turiştii amatori de sporturi de iarnă să ia cu asalt pârtiile de schi de pe Valea Prahovei.

Pe lângă turele de pe pârtie cu  snowboard-ul sau schiurile, cei care au vrut să se bucure cu adevărat de vremea frumoasă, au făcut şi o şedinţă de bronzat, pentru că spun ei, bronzul de munte este mai bun decât cel de la mare.

Pârtia Kalinderul din Buşteni s-a bucurat din plin în weekend de prezenţa turiştilor. În funcţie de posibilităţi turiştii aflaţi pe pârtii s-au dotat cu schiuri, snow-boarduri, făraşe sau pungi din plastic.

Pârtii de calitate

La Buşteni zăpada măsoară peste un  metru, iar soarele şi temperaturile care au depăşit chiar şi 15 grade, i-a determinat pe turişti să schieze, dar şi să stea un pic la plajă, când se odihneau.

Turiştii sunt convinşi  că se vor putea bucura încă o bună perioadă de timp de zăpadă şi vor putea schia chiar şi de Paşte. Pentru cei care vor veni la schi în aceste zile pe Valea Prahovei, salvatorii montani îi sfătuiesc  să se echipeze bine.  Totodată, pârtiile sunt bătătorite şi numai bune pentru schiat.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite