Ploieşti: Şarpele Gogu a fost confiscat şi va fi adus la Zoo Bucov. Grădina nu are, însă, spaţiu pentru„ cazarea“ acestuia UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a defilat la spital şi pe stradă cu un şarpe anaconda de gât, un bucureştean a rămas fără reptila care a băgat spaima în medici.

ORA 11.15

De la Grădina Zoologică din Bucov ni s-a spus, însă, că şarpele devenit vedetă nu poate fi preluat: „Am primit un telefon de la Poliţia Animalelor, dar, din păcate, nu avem condiţiile necesare pentru a-l prelua. Le-am explicat situaţia şi probabil că se vor orienta către o altă grădină zoologică", am fost informaţi.

ORA 8.15

Împreună cu poliţia şi direcţia sanitar-veterinară, oamenii legii au mers ieri să-i caute pe şarpele Gogu şi stăpânul lui, informează stirile protv.ro.

Pentru că anaconda nu avea parte, acasă, de condiţiile de care are nevoie, politiştii au decis să-l confiste aseară, iar astăzi îl vor aduce la grădina zoologică din Bucov.

Stăpânul obişnuia să meargă cu şarpele pe stradă aşa că s-a ales cu dosar penal pentru deţinerea animalului fără drept şi riscă de la o lună la un an de închisoare sau amendă între 5 şi 10.000 de lei, mai informează sursa citată.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite