Ploieşti: Şapte descinderi în forţă la suspecţi de furturi din Plopeni şi Dumbrăveşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte persoane suspectate că fac parte dintr-o grupare specializată în furturi au fost aduse la audieri. Poliţiştii au găsit în locuinţele acestora cagule, mănuşi şi leviere.

Membrii grupării infracţionale locuiesc în oraşul Plopeni şi comuna Dumbrăveşti, motiv pentru care a fost necesară o desfăşurare amplă de forţe poliţieneşti.

Echipe mixte constituite din poliţişti, luptători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă şi efective ale Brigăzii Mobile de Jandarmi „Matei Basarab" Ploieşti au descins astăzi în forţă la şapte locuinţe ale persoanelor suspecte, în ambele localităţi prahovene.

Acestea sunt bănuite că s-au specializat în furturi de şi din auto, din locuinţe şi din societăţi comerciale, precum şi în infracţiuni comise cu violenţă.

Cei 79 de oameni ai legii au găsit în locaţiile percheziţionate mai multe bunuri susceptibile a fi folosite la săvârşirea de infracţiuni (cagule, mănuşi, leviere), precum şi bunuri care pot proveni din comiterea acestor fapte (obiecte electronice, telefoane mobile) a căror provenienţă nu a putut fi justificată.

Toate aceste bunuri şi obiecte au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii legalităţii deţinerii acestora.

Şapte suspecţi au fost aduşi la sediul poliţiei cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activităţi a grupului infracţional, cinci dintre aceştia fiind cunoscuţi cu antecedente penale.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite