Ploieşti: Sălile de jocuri, o alternativă la sporturile de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ploieştenii amatori de sporturi indoor au la dispoziţie mai multe săli de jocuri unde se pot relaxa după orele de serviciu sau la sfârşit de săptămână.

La doar cinci kilometri distanţă de Ploieşti funcţionează Sky Center, unul dintre cel mai mari complexuri de distracţie şi relaxare din zona Prahovei, care reprezintă destinaţia ideală pentru petrecerea timpului liber alături de prieteni şi familie.

Atracţia serilor o reprezintă Sky Bowling, sala cu jocuri, unde, pe o suprafaţă de nu mai puţin de 1400 de metri pătraţi, sunt amenajate zece piste de bowling profesioniste, 12 mese de biliard, o masă de Snooker, alte două-de Air Hockey, precum şi cele mai tari jocuri electronice, printre care se numără simulatoare cu motociclete, baschet şi box. 

Pentru o partidă de bowling trebuie să plătiţi 12 lei de persoană, iar pentru biliard este valabil tarfiful de 15 lei pe oră. Un jeton pentru jocurile electronice costă doi lei. Complexul de distracţie este deschis  de luni până vineri, între orele 17.00 - 3.00, iar în weekend, între orele 14.00 - 3.00. Un alt loc frecventat de amatorii de distracţie indoor este Club Angel, situat în zona Bariera Bucureşti, vizavi de Liceul de Chimie. Aici există mese de biliard profesionale, foarte bine echilibrate, ideale pentru cei care stăpânesc bine tainele acestui joc. Club Angel este singurul din Ploieşti unde se poate juca darts. O oră costă 10 lei, de luni până vineri, şi 13 lei în weekend , preţuri fiind valabile şi pentru biliard.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite