Ploieşti: S-a lansat prima colecţie de lenjerie MADE IN PLOIEŞTI

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Succesul Luizei are la bază multă muncă şi puţină... nebunie
Succesul Luizei are la bază multă muncă şi puţină... nebunie

O femeie de afaceri din Ploieşti deţine supremaţia asupra distribuţiei de dresuri şi lenjerie intimă din Muntenia.

Ambiţioasă, Luiza Velicoglu a vrut să demonstreze că şi în România se poate porni o afacere de succes de la zero. În urmă cu patru ani, după un deceniu în care a fost ziaristă, s-a apucat de comerţ. Fără prejudecăţi, a abordat o marcă poloneză de dresuri abia intrată pe piaţa din ţara noastră în 2006 şi s-a apucat de distribuţie. Abordam clienţi din Ploieşti şi mi se părea ceva extraordinar dacă voi putea acoperi vreodată şi Câmpina”, îşi aminteşte Luiza.

Acum, are o cifră de afaceri de peste 170.000 de euro şi este unic distribuitor al dresurilor Fiore şi al lenjeriei româneşti Uniconf în 15 judeţe din zona de sud şi sud-est a ţării. De asemenea, a familiarizat piaţa din Muntenia cu produse de lenjerie intimă de foarte bună calitate şi cu preţuri accesibile, mai mult sau mai puţin cunoscute din toată Europa. “Trebuie să ai puţină nebunie, măcar la început. Eram însărcinată în luna a şaptea şi mergeam de la un client la altul pentru comenzi şi facturi”, spune femeia.

Pentru voluptuoase

A urmat deschiderea unui butic cu produse de lenjerie intimă. Orice femeie din Ploieşti ştie de “Magazinul doamnelor”, un loc de răsfăţ al simţurilor, dar mai ales accesibil buzunarului. A fost punctul de pornire pentru o nouă idee: confecţionarea de lenjerie pe comandă pentru femei mai voluptuoase, care nu găseau măsuri în oferta producătorilor de lenjerie intimă. “Am observat că există puţine modele de baby-doll-uri şi că unele cliente cereau furouri, jupe ori cămăşi de noapte cu măsuri foarte mari. Am achiziţionat materiale, mână de lucru, iar eu am făcut concepţia”, rezumă Luiza. Iar succesul nu a întârziat să apară. Linia creată de ea este cerută în magazinele de lenjerie intimă din ţară.

Preţuri lenjerie

Un furou din satin cu măsuri mari, made in Ploieşti, costă între 29 şi 40 de lei. O cămaşă de noapte din acelaşi material ajunge până la 35 de lei. Totodată, la Magazinul Doamnelor există cea mai ieftină şi de calitate lenjerie intimă din Ploieşti, cu preţuri pornind de la 4 lei pentru un chilot sau 15-20 de lei pentru un sutien.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite