Ploieşti: Preţuri şi promoţii ameţitoare la târgul auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de maşini, scutere, motociclete şi ATV-uri sunt expuse la Târgul Auto, iar vizitatorii au venit să le vadă încă de la primele ore ale dimineţii.

Reprezentanţii Dacia, Nissan, Renault, Opel şi Chevrolet şi-au expus pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor cele mai noi modele de maşini la cea de-a XI-a ediţie a Târgului Auto de la Ploieşti.

"Bijuteria" târgului este un frumos autoturism Nissan 370Z, de culoarea neagră, care poate fi achiziţionat cu 43.000 de euro. Totuşi, reprezentnaţii firmei spun că valoarea maşinii este mult sub preţul pieţei, iar clienţii care doresc să o achiziţionaze de la târg pot beneficia de un discount de 25%.

Preţul modelului 370Z include şi trei prime de casare dar şi TVA. Până duminică, dealerii auto se vor întrece nu numai în exponate noi şi frumoase ci şi în promoţii şi discounturi care mai de care mai atrăgătoare.

Promoţii ispititoare

Unele dintre maşinile expuse la târgul auto care a debutat în această dimineaţă la Casa de Cultură a Sindicatelor se fac remarcate nu numai prin calităţile deţinute, ci şi prin preţ.

„Qashqai are preţul de 13.440 de euro cu TVA, în preţ fiind incluse şi trei prime de casare. Discountul oferit de firma noastră se ridică la 25%, un discount care este valabil şi pentru alte modele, cum ar fi X-Trail sau 370Z. Până la 31 mai avem o lichidare de stoc şi ne aşteptăm să le vindem foarte repede, la aceste preţuri. De fapt am mai avut şi alte modele în această promoţie şi le-am vândut deja", explică Andreea Iugulescu, reprezentant vânzări Nissan.

Potrivit organizatorilor, târgul auto a fost vizitat încă de la primele ore, de când reprezentanţii dealerilor auto au început să-şi amplaseze standurile pe platoul de la Sindicate. Nici nu este de mirare, cât ofertele promoţionale sunt din ce în ce mai multe şi mai diversificate.

 Ieftin şi bun

Cei care doresc să plece de la târg cu un autoturism ieftin dar şi bun, pot opta de exemplu pentru un Renault Clio, care costă 4.900 de euro cu trei prime de casare încluse dar şi cu TVA. „Până în 5.000 de euro costă şi un Renault Symbol, iar preţul pentru un Renault Fluence este de 8.742 de euro cu TVA, în timp ce pentru Megane 3 este de 8.950 de euro cu TVA, toate preţurile incluzând şi trei prime de casare", spune Mirela Anghel, director de vânzări Renault.

Clienţii târgului mai pot beneficia şi de promoţii la serviceul Serus, valabile până în data de 3 iunie. Aici, proprietarii Dacia primesc 10% discount pentru piesele de schimb şi pentru reparaţiile la sistemele de climatizare, iar un schimb de ulei, care include filtrele, uleiul şi manopera, costă în această perioadă numai 139 de lei.

În plus, pe lângă autovehiculele expuse în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, sunt oferite spre vânzare şi vehicule cu 2 roţi, de la biciclete la motociclete şi chiar şi ATV-uri. Preţurile acestora variază, în funcţie de model, de la câteva sute, la câteva mii de lei. Ediţia a XI-a a târgului auto se desfăşoară până duminică, vizitatorii fiind aşteptaţi zilnic între orele 10.00 şi 19.00, iar duminică până la ora 16.00.

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite