Ploieşti: S-a dat startul operaţiunii de deszăpezire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: 150 de angajaţi Veolia lucrează la curăţarea carosabilului de zăpadă
Ploieşti: 150 de angajaţi Veolia lucrează la curăţarea carosabilului de zăpadă

După ce a nins aproape toată noaptea şi continuă să ningă la Ploieşti, în această dimineaţă, operatorul de salubritate a scos pe străzi toate utilajele de deszăpezire. Până la această oră, s-a administrat cantitatea de şapte tone de clorură de magneziu şi 60 de tone de nisip cu sare.

Reprezentanţii Regiei Autonome de Servicii Publice Ploieşti informează că cele 11 sărăriţe, utilajele cu lamă şi cele patru autocisterne pentru împrăştierea soluţiei de clorură de magneziu lichidă, pe care le au în dotare, au fost toate pornite pentru a face faţă situaţiei.

"Am primit ordin de la RASP pentru a acţiona după ce a început să ningă. De la ora cinci a acestei dimineţi am degajat podurile aflate la intrarea în Ploieşti şi pantele. Acestea sunt prioritare. Am trecut apoi la deszăpezirea arterelor cele mai circulate din municipiu. Situaţia este sub control, nu s-au produs blocaje în trafic", a precizat Cornel Vicol, purtător de cuvânt în cadrul societăţii Veolia, operatorul de salubritate din Ploieşti.

"Se circulă greu. De dimineaţă nu prea mă încumetam să mă urc la volan, dar a trebuit să-mi fac curaj ca să ajung la timp la muncă. Sper că nu o să-mi lovesc maşina", a spus Iulian Dinu, şofer la o societate din Ploieşti.

Pentru zilele aprige de iarnă, administraţia locală dispune de 700 de tone de sare şi de nisip şi de 249 de tone de clorură de magneziu.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite