Ploieşti: S-a autodenunţat la şase luni după ce şi-a omorât şi îngropat concubina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deşi s-a autodenunţat, procurorii încearcă să afle dacă ucigaşul nu a avut cumva şi complici
Deşi s-a autodenunţat, procurorii încearcă să afle dacă ucigaşul nu a avut cumva şi complici

Ucisă în bătaie, îngropată şi acoperită cu ciment. Aşa a sfârşit Mihaela Sorescu, de 31 de ani, din comuna prahoveană Teişani. Totul s-a petrecut în luna august a anului trecut. Ucigaşul, care era şi iubitul femeii, s-a autodenunţat însă, abia ieri seară, pe 19 ianuarie.

Criminalul este nimeni altul decât cel cu care Mihaela şi-a trăit viaţa în ultimii opt ani. Nicolae Popa, de 38 de ani,  nu a suflat o vorbă despre crima pe care a comis-o în luna august.

Bărbatul le-a povestit poliţiştilor că băuse în acea zi. Spune el că s-a enervate teribil  când Mihaela, şi ea ameţită bine de alcool, a refuzat să pregătească masa pentru feţiţa de şapte ani pe care cei doi o aveau împreună. Omul s-a infuriat, a trimis copila la vecini şi a început să o lovească pe iubită. A dat cu pumnii, picioarele şi cu un lemn până când femeia nu a mai mişcat.

Apoi, cu sânge rece, bărbatul a săpat o groapă adâncă de doar 30 de centimetri, în dormitorul casei. A îngropat-o acolo pe femeie şi a turnat ciment peste cadavru. Apoi Nicolae şi-a văzut liniştit de viaţa lui. Şi-a lăsat copila în grija unor rude şi a luat calea capitalei. A dormit pe unde a apucat şi a muncit cu ziua. Venea acasă la Teişani destul de rar şi nu rămânea în casa în care îşi îngropase iubita, decât câteva ore.

Hăituit de remuşcări

Rudele femeii au fost cele care au început să pună întrebări despre dispariţia Mihaelei. Au mers în luna noiembrie şi au cerut ajutorul poliţiştilor pentru a da de urma femeii. Remuşcările se pare că au fost cele care l-au determinat pe Nicolae să se autodenunţe la aproape jumătate de an de la comiterea crimei.

Mai multe informaţii despre acest citiţi mâine, în Adevărul de Seară, ediţia de Ploieşti.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite