Ploieşti: S-a bătut singur ca să-şi fraierească şeful

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Politistii au aflat ca tanarul a inventat intreaga poveste
Politistii au aflat ca tanarul a inventat intreaga poveste

Un întreg scenariu cu răpiri, sechestrări, bătăi şi evadări. Este rodul imaginaţiei unui tânăr de 25 de ani din comuna prahoveană Berceni.

Băiatul a alertat poliţiştii susţinînd că a fost nevoit să evadeze ca să scape de tortura fostului patron. Povestea a născocit-o până în cele mai mici detalii, aşa că oamenii legii au fost în alertă 24 de ore până au descoperit că au fost păcăliţi.

 Bătut şi încuiat într-o cameră

Sergiu Cernat a ajuns, ieri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti. Tânărul avea câteva contuzii toracice şi faciale şi le-a povestit medicilor că a fost bătut şi sechestrat la o fermă de lângă Ploieşti. Poliţiştii au intrat imediat pe fir şi i-au cerut tânărului detalii despre incident.

Aşa au aflat că băiatul s-a angajat la ferma lui Lulu Neau, pe 19 februarie. Tot el susţine că ,brusc, comportamentul patronului s-a schimbat. Fără emoţii, Sergiu le-a povestit scene desprinse parcă dintr-un film.

„Păi eu eram paznic la ferma de la Blejoi, dar într-o zi a venit patronul şi a început să mă lovească. După care m-a dus în altă parte şi m-a pus să muncesc la oi, cu forţa. Am vrut să fug dar atunci mi-a luat telefonul, hainele şi actele şi m-a constrâns să lucrez mai departe. Acum câteva zile am vrut să fug dar m-a urmărit cu maşina, m-au prins trei inşi şi m-au bătut după care m-au încuiat într-o cameră", aşa şi-a început povestea Sergiu.

Continuarea o aflati maine, in cotidianul "Adevarul de Seara", editia de Ploiesti.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite