Ploieşti: Rompetrol a investit 2,5 milioane de dolari la Ariceştii Rahtivani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ecomaster, compania de servicii ecologice a Grupului Rompetrol, a investit aproximativ 2,5 milioane de dolari pentru a finaliza prima etapă a construcţiei parcului ecologic industrial din localitatea prahoveană Ariceştii Rahtivani.

"Ecopark va oferi servicii complete de ecologizare a deşeurilor industriale, colectarea, tratarea şi depozitarea acestora realizându-se în acord cu toate normele interne şi internaţionale de prevenire şi protejare atât a populaţiei din zonă cât şi a mediului înconjurător" a declarat Romulus Ilie, directorul general Ecomaster.


Parcul are o capacitate totală proiectată de un milion de metri cubi (4 celule de 240.000 mc) şi o suprafaţă de 14,5 hectare, compania finalizând în prezent un modul de 35.000 mc (15%) aferent primei celule. În funcţie de solicitările clienţilor, soluţia implementată permite o dezvoltarea progresivă a parcului, valoarea totală a investiţiei, necesară pentru atingerea capacităţii proiectate, se va ridica la aproximativ 12 milioane de dolari.
Compania estimează colectarea şi tratarea unei cantităţi anuale de aproximativ 60.000 -70.000 tone de deşeuri industriale.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite