Ploieşti: Rockul a pus stăpânire pe Parcul Bucov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupe celebre, concursuri specifice, cu premii, dar şi multe suprize au fost pregătite de organizatori la festivalul de la Bucov din acest an.

14 trupe din România şi o trupă din Germania, concursuri de băut bere, de împins butoaie şi mers încet pe motocicletă, ce vor fi recompensate cu premii constând în echipamente pentru bykeri, tricouri şi chiar şi mingi de fotbal, dar şi multe alte surprize sunt oferite de organizatori la „Byker Days". Festivalul de rock a debutat, aseară, în Parcul Bucov.

La eveniment sunt aşteptate peste 2.000 de persoane. „Atmosfera este faină, eu am venit cu gaşca şi vreau în seara asta să mă dau o tură cu băieţii, dar şi să ascult muzică bună. Îmi place rock-ul, iar pasiunea pentru motoare o moştenesc de la tata, care a condus unul încă de tânăr", spune, încântat, Dorel Stoica, de 42 de ani.

Concert Brainstom, diseară

În prima zi de festival, au concertat pe scena de la Bucov trupele româneşti Act, Truda, Bucium, 9,7 Richter şi Incipient. Deşi concertele erau programate pentru ora 18.00, atmosfera s-a încins abia după ora 21.00, când artiştii au urcat pe scenă.

Diseară, invitaţii de la Bucov sunt membrii trupelor Nexus, Thunderstorm, Spitfire şi Legacy. De la ora 23.30 muzicienii germani de la Brainstorm promit un show de zile mari pentru toţi spectatorii festivalului. „Am venit în recunoaştere, dar mâine (sâmbătă - n.r.) vreau să îmi aduc cortul şi să rămân aici până duminică. Vin în fiecare an ca să mă distrez. Seara asta nu mai fac ture cu motorul, vreau să stau să beau bere cu prietenii mei", ne-a spus Nicolae Glijin, din Bărcăneşti.

Loc de camping

La Bucov, cei care vin din alte oraşe au posibilitatea să se cazeze la campingul de corturi, unde este asigurată paza. De altfel, tot evenimentul se desfăşoară sub stricta supraveghere a angajaţilor unei firme de pază, dar şi a jandarmilor ploieşteni.

„Este pentru prima dată când organizăm festivalul sub această formă. Am derulat evenimente similare şi în anii trecuţi, însă, anul acesta am căutat să îi dăm o formă mai specială", a explicat Toni, unul dintre organizatori. Taxa de intrare la acest festival este de 30 de lei de persoană, pentru toate cele trei zile de concerte. În preţul taxei sunt incluse din partea casei, cinci beri, pe care bikerii le pot savura la una dintre terasele amenajate în parc.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite