Ploieşti: Rochiile de Revelion se fac la croitor sau se închiriază

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Ploieşti nu mai sunt la modă rochiile de ocazie pentru noaptea de Revelion cumpărate din magazine. Acum se poartă ţinutele vestimentare închiriate sau cele făcute pe comandă, la croitorie

O rochie de seară pentru noaptea dintre ani realizată la croitor poate fi mai ieftină decât una achiziţionată dintr-un magazine. Deja, croitoriile din Ploieşti au comenzi cât pentru tot anul, din partea doamnelor şi domnişoarelor dornice să strălucească prin frumuseţe vestimentară, de Revelion. "Am numeroase comenzi din partea clientelor noastre.

La mare căutare sunt rochiile peste genunchi, nu lungi ca în alţi ani, cu diverse aplicaţii, cum ar fi voaluri sau dantele. Materialele la modă în acest an sunt mătăsurile mai pline şi satinul, iar culoarea în trend  este movul vişină. Pentru Revelion se poartă şi roşul, culoarea de foc, dar şi negrul. Unele cliente vin cu materialele lor, altele cumpără de la noi. Preţul este aproape la jumătate decât dacă ar lua rochia gata făcută, din magazine.

O rochie elegantă costă 200 de lei", a precizat Dana Ionică, designer vestimentar la un atelier de croitorie renumit, situat pe Bulevardul Republicii din Ploieşti. Specialiştii în domeniu spun că la mare căutare sunt şi ţinutele compuse din două piese, fustă cu bluză sau cu taior, ori pantalonii cu sacou, care pot fi folosite nu doar la petreceri de sfârşit de an ci la orice ocazie.

Rochii de închiriat aduse din străinătate

Ploieştencele care nu au timp de cumpărături sau care nu-şi găsesc în magazine rochii de ocazie pe gustul lor au posibilitatea să închirieze ţinute vestimentare pentru Revelion.

"Am tot ce trebuie, rochiile aparţin unor designeri renumiţi din străinătate. Le poate costa de la 100 de lei până la 500 de lei, în funcţie de hainele pe care şi le alege clienta.

Cu cât sunt mai sofisticate, cu atât le creşte preţul. Consultanţa este gratuită. E nevoie doar de un act de identitate şi o poate ţine două sau trei zile", a subliniat Ionela Popa, patroana unui salon cu haine de închiriat.

Reduceri în magazine

Doamnele şi domnişoarele care nu vor să-şi facă pe comandă rochii pentru noaptea dintre ani şi nici să închirieze pot aştepta perioada reducerilor, din preajma Sărbătorilor de iarnă. Pentru atunci magazinele de modă din Ploieşti anunţă reduceri semnificative la hainele de ocazie, dar şi la încălţăminte.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite