Ploieşti: Rochia de seară poate veni şi singură la tine acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poţi avea o altă rochie la fiecare nuntă fără să fii nevoită să le cumperi pe toate
Poţi avea o altă rochie la fiecare nuntă fără să fii nevoită să le cumperi pe toate

Închirierea sau cumpărarea rochiilor de ocazie sau a unor costume la tine acasă sau chiar la birou este un serviciu unic oferit de o firmă din Ploieşti.

"Probează acasă fără costuri" este conceptul de la care a plecat Cristina Dravatz atunci când a pus pe picioare afacerea. Ştia, anul trecut, că demarează o firmă în plină criză, aşa că singura modalitate de a avea succes era să aducă ceva nou pe piaţa din Ploieşti.

Ideea i-a venit destul de repede atunci când, în căutarea unei rochii pentru o nuntă a unor prieteni, şi-a dat seama că trebuie să umble foarte mult pentru a găsi ceea ce-şi doreşte şi că nu o va mai purta altădată, după bunul obicei al femeilor.

Conceptul este simplu: firma Cristinei, Insolance, aduce un stoc de rochii de ocazie, pe măsurile indicate de clientă, la adresa indicată, acasă sau la birou, unde acestea pot fi probate, fără costuri de deplasare şi fără obligaţia de a fi făcută o achiziţie.

"În felul acesta economisesc bani, evit nervii din trafic şi nici nu obosesc alergând din magazin în magazin în căutarea rochiei perfecte", spune Mădălina Neagu, o clientă cucerită de idee. O altă modalitate este probarea rochiilor, cu programare şi în circuit închis, în showroom-ul firmei.

Menajeră, gheişă sau Lara Croft

Tot de aici poţi cumpăra rochii de seară noi şi poţi închiria costume pentru petreceri tematice. În funcţie de preferinţe, poţi deveni Lara Croft, Albă-ca-Zăpada, Cenuşăreasa, Afrodita, ori menajeră, asistentă medicală, femeie-pirat, gheişă şi multe altele. Acestea sunt foarte căutate de firme care fac petreceri pentru salariaţi.

Sau... îţi poţi vinde rochia de mireasă sau pe cea de seară de care te-ai plictisit, cu condiţia să fie bine întreţinute. Solicitările în acest sens sunt foarte numeroase.

"Închirierea unei rochii de la noi nu înseamnă că apari la eveniment în ceva uzat. Nimeni nu-şi dă seama că rochia nu este nou-nouţă. Înainte de închiriere, acestea sunt duse la firme de curăţat profesionale, sunt călcate, iar după câteva purtări sunt scoase din uz, mai ales cele cu materiale pretenţioase", dă Cristina asigurări.

A observat că, deşi este vorba despre acelaşi lucru, ploieştencele sunt dispuse să închirieze costume, dar reacţionează diferit când este vorba despre rochii de seară. „Poate că femeile vor trece peste reticenţa de a închiria rochii, un fapt extrem de obişnuit în străinătate. Cel mai greu este să învingi prejudecăţile, însă dacă în alte ţări se poate, cu siguranţă trebuie să se poată şi la noi", are încredere Cristina.

Preţuri accesibile

O rochie nouă poate fi cumpărată cu preţuri între 200 şi 1.200 de lei, iar unele aparţin unor designeri celebri din străinătate. Închirierea uneia costă de la 50 de lei în sus, la care se adaugă garanţie.

Aceasta este cât valoarea de închiriere a rochiei şi este returnată clientului atunci când rochia este adusă înapoi la firmă. Un costum se închiriază cu 80 de lei.  "Femeile tot timpul se vor aranja şi vor merge la nunţi, botezuri sau petreceri . Clientele mele au avut întotdeuna grijă le le returneze în stare bună. Şi noi întotdeauna aducem marfă nouă, haine la modă", a mai spus Cristina Dravatz.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite