Ploieşti: Roberta Anastase a fost huiduită la ieşirea din cimitirul de la Ţebea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi reprezentanţi ai PDL, printre care şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, au fost huiduiţi de un grup de persoane la ieşirea din cimitirul de la Ţebea, unde a avut loc omagierea lui Avram Iancu, informează Mediafax.

După depunerea de coroane la mormântul lui Avram Iancu din cimitirul din Ţebea, oficialităţile - între care preşedintele Camerei Deputaţilor, politicianul prahovean Roberta Anastase, şi alţi reprezentanţi ai PDL, precum primarul din Arad, Gheorghe Falcă, şi secretarul Camerei Deputaţilor, Gheorghe Barbu - au vrut să iasă din cimitir, dar au fost huiduite de un grup de persoane care au mers la poarta pe unde se făcea accesul autorităţilor.

Oamenii au huiduit şi au strigat "Hoţii, hoţii", întrebând "Unde este flota? Unde este CFR-ul?".

Din cauza acestui incident, delegaţia oficială a fost nevoită să se întoarcă şi să iasă din cimitir pe o altă poartă.

Ulterior, Roberta Anastase, reprezentanţii PDL şi prefectul de Hunedoara, Dezsi Attila, au plecat spre platoul de la Ţebea, unde va avea loc o serbare câmpenească şi unde sunt amplasate corturi ale formaţiunilor politice.

Aproximativ cinci sute de persoane au participat, duminică, la Ţebea, în judeţul Hunedoara, la manifestările oficiale dedicate împlinirii a 138 de ani de la moartea lui Avram Iancu.

Avram Iancu, unul dintre conducătorii revoluţiei de la 1848-1849 din Transilvania, s-a născut în anul 1824, la Vidra, în Munţii Apuseni, într-o familie de moţi înstăriţi. A studiat dreptul la Cluj şi a murit la 10 septembrie 1872, la Baia de Criş, fiind îngropat la Ţebea, judeţul Hunedoara, lângă "Gorunul lui Horea".

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite