Ploieşti: Restaurantele au oferte speciale pentru îndrăgostiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cocktail de creveţi şi scoici, torturi în formă de inimă sau muzica live sunt ofertele localurilor ploieştene, de Ziua Îndrăgostiţilor.

Restaurantele din Ploieşti pregătesc momente speciale pentru cei care le vor trece pragul de Ziua Îndrăgostiţilor, adică pe 14 februarie. Cei care se iubesc sunt aşteptaţi, însă, începând chiar din acest weekend pentru a sărbători dragostea lor.

„În meniul de Ziua Îndrăgostiţilor am inclus cocktail de creveţi şi scoici, somon grill cu sos roze, salată de rucola cu nuci şi parmezan, iar ca desert oferim pannacotta cu căpşune", spune Alexandrina Şerban, reprezentantul Vienna Cafe.

Clienţii acestui local mai pot alege, pe lângă acest meniu bazat pe preparate din peşte şi unul alcăuit din diferite feluri care conţin carne de vită. Preţul unui meniu este de 75 de lei de persoană, fiind disponibile, în acest moment peste 60 de locuri libere.

Inimoare ... pe farfurie
La London House, localul este decorat cu ornamente în culoarea roşie, iar meniul nu include anumite preparate, invitaţii având posibilitatea de a comanda şi consuma orice îşi doresc, din bucătăria românească sau cea internaţională.

Dacă în ceea ce priveşte mâncarea alegerea aparţine clienţilor, deserturile de  Valentine's Day, sunt însă, ceva cu totul special. 

„Putem realiza torturi tiramisu sau prăjituri cu nucă pe care le aranjăm în formă de inimă şi le decorăm cu căpşune şi frişcă, însă mai pregătim şi anumite deserturi cu denumiri legate de acest eveniment", explică Robert Pătraşcu, directorul localului.

Suprize muzicale
Cei care vor ajunge la Restaurantul Bulevard în acest weekend sau în ziua de luni, 14 februarie, vor avea parte de o supriză din partea reprezentanţilor localului.

Formaţia Luckies, care se compune din George Capanu şi Raluca Drăgoi,  va interpreta muzică live pentru cei prezenţi, începând cu ora 19.00.

 Invitaţie pentru îndrăgostiţii de jazz

La Teatrul „Toma Caragiu" din Ploieşti, Teodora Enache lansează, luni, de la ora 19.00, cel mai recent album al său, „A Child Is Born". 

Artista este laureata Premiului de Excelenţă pentru cea mai importantă contribuţie internaţională a unui muzician de jazz din România.

Biletele la acest concert au preţul de 20 lei întreg şi 11 lei pentru  elevi, studenţi şi pensionari.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite