Ploieşti: Razie în cluburile de noapte din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sfârşitul săptămânii trecute a fost unul încărcat pentru poliţiştii ploieşteni. Aceştia au organizat un control în localuri unde a fost semnalată prezenţa unor persoane suspecte ori în zona cărora s-au înregistrat frecvent tulburări ale ordinii şi liniştii publice.

75 de angajaţi ai Serviciului de Investigaţii Criminale, B.C.C.O. Ploieşti, Poliţia Municipiului Ploieşti (secţiile 1-6), Serviciul de Ordine Publică, Serviciul de Investigare a Fraudelor, Serviciul Rutier, Serviciul de Intervenţie rapidă şi jandarmi din Gruparea Mobilă de Jandarmi "Matei Basarab" Prahova, dar şi specialişti ai I.T.M. Prahova, Gărzii  Financiare  Prahova, C.J.P.C. Prahova, A.D.P.P. Ploieşti (Serviciul Ridicări/Blocări Auto) au organizat o razie de proporţii în jurul cluburilor de noapte din municipiu.

Desfăşurarea de forţe nu a rămas fără urmări. 411 persoane au fost legitimate, au fost depistate şi/sau atenţionate 6 persoane cunoscute cu antecedente penale şi au fost amprentate alte două ce erau suspectate de furturi din auto.

Inspectorii au depistat şi abateri de la regimul caselor de marcat, fumatul în spaţiul public, legea contabilităţii, iar patru angajaţi au fost depistaţi fără carte de muncă.

Totodată, au fost controlate 261 de autoturisme şi au fost aplicate 66 de amenzi contravenţionale, în valoare de aproape 20.000 de lei şi au fost reţinute patru premise de conducere pentru conducere sub influenţa alcoolului.

În zonele cluburilor controlate au fost depistate parcate neregulamentar şi blocate de către lucrătorii A.D.P.P. Ploieşti un număr de 12 autoturisme.

De la unul dintre localuri au fost ridicate de către ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor peste 200 suporturi CD, pentru care nu s-a putut prezenta licenţă de difuzare a muzicii în regim ambiental.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite