Ploieşti: Protecţia consumatorului se extinde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Prahova au decis să deschidă noi birouri pentru cetăţenii care doresc să reclame deficienţe de orice fel ale produselor şi serviciilor achiziţionate.

Astfel, un birou funcţionează la Câmpina, unul la Vălenii de Munte şi altul la Sinaia. În curând, angajaţii CJPC Prahova vor putea fi abordaţi şi într-un sediu amplasat în oraşul Urlaţi. În fiecare dintre aceste puncte de lucru, prahovenii vor avea posibilitatea, de acum, să facă reclamaţii.

Iniţiativa extinderii birourilor Comisariatului este urmarea numărului foarte mare de sancţiuni date de inspectorii CJPC, în perioada sărbătorilor de iarnă, în aceste zone ale judeţului. Valoarea totală a sancţiunilor se ridică la aproximativ 900.000 de lei, fiind retrase de pe piaţă şi produse în valoare de peste 256.000 de lei.

Cele mai multe probleme constatate sunt legate de comercializarea alimentelor expirate, lipsa informaţiilor asupra gramajelor preparatelor din meniurile restaurantelor şi lipsa preţurilor afişate la preparatele din carne, elemente de identificare şi alte asemenea detalii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite