Ploieşti: Programul supermarketurilor a fost prelungit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Multe magazine au program non-stop sau până la miezul nopţii
Multe magazine au program non-stop sau până la miezul nopţii

Ploieştenii preferă să vină mai din timp la cumpărături pentru a evita aglomeraţia dinaintea Crăciunului.

Pentru că ploieştenii au început să ia cu asalt rafturile cu bunătăţi pentru masa de Crăciun, din acest weekend, majoritatea supermarketurilor şi hypermarketurilor din Ploieşti şi-au prelungit programul de funcţionare. Unele magazine au program non-stop, iar altele până la miezul nopţii.

Metro şi Real au program de lucru non-stop pentru a preveni aglomeraţia din ultimele zile înainte de sărbători, iar în ajunul Craciunului, pe data de 24 decembrie, acestea au deschis până la ora 18.00.

Carrefour Ploieşti îşi aşteaptă clienţii zilele acestea de la ora 8.00 până la miezul nopţii, iar pe data de 24 decembrie va avea program între 8.00 şi 18.00. La supermarketul Billa din zona de vest a oraşului astăzi şi mâine se lucrează de la ora 8.00 până la ora 22.00, iar de luni până joi inclusiv programul este de la 8.00 la 24.00.


Ploieştenii care vor să-şi facă cumpărăturile la Interex, supermarket situat în Nordul oraşului, pot veni astăzi până la ora 23.00, iar dumină de la 08.00 până la 20.30. Luni şi marţi, Interex are deschis între 8.00 şi 22.00, miercuri între 07.00-23.00, iar joi între 7.00 şi 20.00. Toate magazinele vor fi închise în prima zi de Crăciun.

„Orarul a fost mărit pentru a veni în întâmpinarea clienţilor care sunt ocupaţi în această perioadă şi au un program de lucru prelungit. Carmangeria noastră este recunoscută pe plan local pentru marfa produsă în măcelăria proprie din carne de provenienţă românească"., ne-a declarat Daniel Lazăr, director Interex.

Aglomeraţie la rafturile de carne
Cei mai mulţi clienţi au luat cu asalt standurile cu preparate din carne de porc şi de pasăre. Nu sunt ocolite nici rafturile cu lactate şi cele de  mezeluri. "Mă uit să cumpăr câte ceva pentru masa de Crăciun. Aş vrea să iau din fiecare, dar să vedem, mă mai consult şi cu soţul. Am venit mai devreme un pic pentru că ştiu că de săptămâna viitoare o să fie aglomeraţie", ne-a spus Elena Iordache, aflată la cumpărături.

Mulţi ploieşteni spun că preferă să cumpere carne din supermarketuri pentru că sunt siguri de provenienţa acesteia şi o pot achiziţiona la un preţ acceptabil. "Vin la supermarket pentru că pot citi pe etichetă ce conţine fiecare produs, iar de la carnea din caserolele de aici sunt sigură că nu mă îmbolnăvesc", ne-a mai zis Alina Voicu, o pensionară în vâstă de 60 de ani.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite