Ploieşti: Programul de Paşte la spitale şi RATP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii de la unităţile de primiri urgenţe îşi vor petrece sărbătorile la serviciu. În noaptea de Înviere, vor circula traseele 101, 202, 44 şi 2 la intervale de o jumătate de oră.

Persoanele care au nevoie de îngrijiri în noaptea de Înviere sau în prima zi de Paşte pot suna la 112 - Serviciul unic pentru apeluri de urgenţă sau se pot prezenta direct la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean.

Program non-stop are şi sectorul de primiri urgenţe din incinta Spitalului de Pediatrie, a Spitalului din Sinaia şi a celui din Câmpina. "Din experienţa anilor trecuţi, ne aşteptăm să avem mai multe solicitări în această perioadă şi de aceea ne-am pregătit din timp. Majoritatea pacienţilor a căror afecţiuni sunt rezolvate vor petrece sărbătorile acasă, iar urgenţele rămân în spital ", ne-a declarat Cristian Vintilescu, directorul Autorităţii de Sănătate Publică Prahova.

În Ploieşti funcţionează non-stop şi Clinica privată MediUrg, care asigură şi servicii de ambulanţă, medicii prezentându-se la domiciliul bolnavilor. 

O singură farmacie din Ploieşti, situată în  Piaţa Victoriei, va fi deschisă non-stop, celelalte unităţi fiind închise.

De asemenea, farmacia de pe strada Bulevardul Carol I nr. 48, Bl.12 F, din Câmpina, va funcţiona în această perioadă, fără întrerupere.

În zilele de 4 şi 5 aprilie, autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele din Ploieşti vor circula după program de weekend. În noaptea de Înivere, traseele 101, 202, 44 şi 2 vor circula la intervale de jumătate de oră.

Începând de astăzi, în fiecare weekend, în intervalul orar 9.00-19.00, se va repune în funcţiune traseul 40 barat care circulă pe traseul Hale Catedrală - Parc „Constantin Stere" Bucov. Băncile au anunţat că bancomatele şi POS-urile vor funcţiona în condiţii normale în perioada Sărbătorilor de Paşte.

Unde puteţi merge la dentist

Cabinetul stomatologic al Spitalului Judeţean de pe strada Buna Vestire este singurul care va asigura permanenţa de sărbători în tot judeţul, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.

Mâine, Serviciul Stare Civila din cadrul Primariei municipiului Ploiesti nu va avea program de lucru cu publicul, iar pe 5 aprilie, funcţionarii vor lucra între orele 9.00 şi 12.00, pentru înregistrarea deceselor.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite