Ploieşti: Primul turneu de hochei din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patinoarul „Olimpia" găzduieşte Campionatul Naţional de Juniori. La această competiţie participă şi tinerii care fac parte din echipa de hochei Olimpia din Ploieşti, care concurează la categoria Under 12.

Patinoarul Olimpia din Ploieşti găzduieşte, în premieră, Turneul de Hochei pe Gheaţă U12 din Campionatul Naţional.

Echipele CS Star Bucureşti, CS Olimpia Ploieşti, HC Ice Magic Buzău, CSM Dunărea Galaţi şi CS Octavius Bucureşti, care fac parte din grupa stabilită pe zona Sud-Muntenia, se întrec în cadrul competiţiei de la Ploieşti.

Toţi jucătorii de hochei din acest turneu au vârste de până în 12 ani.

„Am început activitatea din acest sezon pe 18 noiembrie, la câteva zile după ce a fost deschis Patinoarul Olimpia şi am efectuat câte trei antrenamente pe săptămână, antrenamente care durează câte o oră şi un sfert, o oră şi jumătate, fiind antrenamente de sezon şi de hochei, care se desfăşoară în conformitate cu programul „Learn to play", implementat de Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă", explică antrenorul lotului de sportivi ai CS Olimpia Ploieşti, Gabriel Răduceanu.

Din echipa ploieşteană înscrisă în această competiţie fac parte 14 juniori cu vârsta de până în 12 ani, printre care şi o fată.

În lot însă mai sunt înscrişi alţi şapte hocheişti, care fac parte din categoria Under 14 şi se prezintă la competiţiile dedicate lor, alături de colegi mai mici, care completează lotul. Alţi cinci copii sunt în acest moment în programul de iniţiere al clubului, pentru a fi legitimaţi în primăvară.

Ultimele trei meciuri

Turneul de la Ploieşti a debutat vineri şi se va încheia duminică.

În cele trei zile competiţionale se desfăşoară zece meciuri între cele cinci echipe înscrise. Mâine, de la ora 9.00, debutează partida dintre CSM Dunărea Galaţi şi HC Ice Magic Buzău, iar de la ora 10.30 este programată partida între CS Olimpia Ploieşti şi CS Star Bucureşti.

Ultimul meci al turneului de la Ploieşti va avea loc de la ora 13.00 şi se va disputa între echipele CS Octavius Bucureşti şi CS Olimpia Ploieşti. Meciurile din Campionatul Naţional se vor încheia însă abia la sfârşitul lunii martie.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite